skola....

Ja, idag började skolan på allvar. Sitter hemma fortf, börjar ju inte förens 12,30 värsta bra tiden för en morgontrött person som mig. Börjar den tiden VARJE Måndag, helt underbart=) Men det riktiga "helvetet" börjar imorgon. Då har jag Vård & omsorgsarbete+ medicin^^ det kommer bli kämpigt men samtidigt jävligt kul rent ut sagt. På Onsdag har jag psykologi kanske kan ställa en diagnos på mig själv haha:) Sen torsdag är det samma som Tisdag o Fredag är det bara vård o omsorgsarbete. Ganska lite kan tyckas men medicinen ska vi läsa på en termin samma med psykologin.

Sen  i November så ska vi ha tillvals kurser, ska välja sjukvård o barnsjukvård störe chans att få APU på BB då mycket kul älskar att jobba med barn, mindre kul att se dem sjuka men förhoppningsvis kan man kanske hjälpa dem till att bli friska.

Vi kommer ha 4 veckors APU varje termin, min första APU börjar V. 41-45 (lov V.44) Den första APUn får vi inte välja själva eller ja, det får vi inte med någon men efter jag gjort mitt tillägsval så hamnar jag per automatik på Näl.

Sen i övrigt har det inte hänt så mycket väntar på att mina pengar ska komma så man känner man kan titta lite närmare på lägenhet oså, inte stor ide att göra för mycket nu när man inte vet vad ens inkomst kommer bli men man kan ju spekulera lite o kolla en provisorisk budget.

Över till nåt annat, är så fruktansvärt trött på er, varför kan ni inte bara acceptera att jag har förhållande o tänker bestämt stanna i det oxå, oavsätt vilka negativa aspekter ni kör med, det biter inte på mig. Vill ni gå runt o vara patetiska fjortisar så var det, men anspela fan inte på mitt liv, mitt förhållande, eller mina anhöriga! Där går fan gränsen får jag reda på mer skitsnack så vet ni ju vad som väntar. Kicki är tacksam för att du finns fortsätt med den positiva andan den hjälper 10000 ska du veta, Emma du är bara du fortsätt med det, bättre vän får man leta efter. Sen ni andra kan ju praktiskt taget bara ta er nånstans ni som tar åt er är väl antagligen ni som håller på o testa fjortislivet.

Nä nu ska jag vila lite innan jag ska träffa älsklingen igen för att sedan åka till skolan o ha datalektion än en gång. Har data igen enbart för att jobba upp betyget är taggad till 1000 nu för att klara detta.


Markus älskar dig obeskrivligt du är mannen i mitt liv<3

Kramen på er....

Hemma igen.....

Ja, då var man hemma igen. Skönt som fan samtidigt som det är lite träligt oxå.. Var så skönt där uppe o slippa allt skit som händer här nere igenom, mord, mordförsök you name it.

Vad gjorde vi där uppe då? Jo för det första så bodde vi i en stuga som var som att bo i en koja, fuktigt o jävligt sängarna såg ut som en tre-åring hade konstruerat dem, så de sluta med att jag o Markus la två madrasser på golvet  o sov där hela veckan. Sen var vi o hälsa på Markus farmor o hennes gubbe åt middag där tre ggr tror  jag de var, sen åkte vi till Hans ena farbror o hans kusiner o dama. Var kul sen grilla vi o bada lite var gött... På vägen hem stanna vi till i Avesta o fikade lite o så hundarna fick sträcka ut sig lite o så...


Den berömda dala hästen=)

Sen i övrigt har det inte hänt speciellt mycket var på gyn idag o gjorde rutin undersökning hade tydligen fått nån förändring så ska dit på kontroll igen framöver får väl hoppas de inte är allför allvarligt^^. Jag o Markus var o kollade på förlovningsringar idag oxå var skoj hittade ett par som var riktigt fina stilrena med klass ganska enkla men ändå inte. Fastnade för dem gjorde jag iallafall, 5400 skulle de gå på, men inget är för dyrt för min kärlek till honom värt det till 100%.

Så vad står i kalendern då? Imorrn ska jag besöka Emma saknar henne behöver få prata av mig lite som man bara kan med henne, ska oxå se till att få fikat med Frida var för länge sedan man träffa henne mycket som behövs uppdateras.. Kicki din lilla fjärt;) se till o få fixat telen så vi åtminstonde kan ha kontakt där=)

Sen på Torsdag börjar helvetet lite smått ska tillbaka till skolbänken kommer bli intressant fick mitt schema nu o såg väldigt roligt ut faktiskt inte för jag vet vad data har med vård att göra men har säkert en funktion det oxå.
Hoppas oxå man får studielånet så man kan skaffa lägenhet behöver något eget med pissarna hunden o kärleken, starta en egen liten familj kommer bli så skönt, ska ringa dem imorgon så ser vi vad som sker..

darling, my love for you will never die<3  Alltid du o jag Markus!

Tjing i kastrullen skriver mer när jag har mer att skriva om...

kramen på er..

sååå...

( Fredag) Nu sitter man hos Emma då o har ätit lite o dricker lite kaffe nu, röker på tok för mycket går inget bra det här med min idé att trappa ner^^ Kicki såg din kommentar nej det är gamla hårfärgen fast för dej var den väl ny oxå kanske hehe, i övrigt syns det inte att jag klippt mig märktvärt... Men lovar ska kort o lägga in så fort vi kommer hem från hälsingland.

(Lördag) fortsättning från gårdagen. Jag o Markus gick  hem till en killkompis till Markus efter vi varit  hos Emma för Robin skulle ha sin avskedskedsfest där eftersom han åker in till lumpen på Måndag o är borta 11 månader. Det var trevligt efter det bestämde vi oss alla att gå till Backstage o ta några öl där o snacka med folket, allt var lugnt tills min gamla ledare på slussen började diskutera med min pojkvän det var en sansad diskussion till en början men sen börja denna mannen o snacka skit om mig o kallade mig billig (inderekt hora med andra ord) att jag gjorde vad som behövdes på killar med pengar. Markus konfronterade mig direkt angående detta o sedan fick jag ett ryck så gick fram till denna kille o frågade honom vad fan han pysslade med varför han stod o sa att jag var billig. Då fick jag till svar det har jag inte sagt ta hit din pojkvän. Jag ropade på Markus då sa snubben jag har inte sagt detta till dig att Cicci är billig, men så fort jag vände ryggen till så sa han att jag var just billig men på ett lätt sätt^^ det hela slutade med att Markus deckade honom med en käftsmäll precis när jag fått tag på vakten. Men efter att ha förklarat situationen för vakten så var det han som snackade skit som fick gå därfifrån.

Nu när jag kom in på min Facebook sida så hade jag fått ett mail av denna personen, han hade skrivit att han hade INTE sagt att jag var billig utan att han gillade min attityd o tuffhet, sedan påstod han att min pokvän ljög mig rätt upp i ansikten men i själva verket var det ju han vilket jag fick bevisat för mig redan igår. Men nu så hotade han Markus indirekt o sa att fel människor såg vad som hände o att fel människor kommer begära sanningen utan hans tillåtelse. Jag säger så här jag hänger i många kretsar många kretsar där det är just "fel människor" o inte en enda gång inte en enda så har dem begärt sanningen för en smäll, skulle så vara fallet nån gång så har dem sett det så går de emellan direkt eller tar det efter krogen de väntar inte 1-2 veckor för att sedan starta bråk så fungerar dem inte framför allt när det inte är en fullvärdig medlem eller ens en support som drabbas, i slutändan handlar allt om pengar i dessa kretsar alla vill ha sin del av kakan inget görs gratis om det inte är familj. Men dessa grejjer har han undgått att lära sig den stackars parasiten som var dum nog att hota min man.

Sen i övrigt har inte hänt så mycket fick ett ljus av bubben igår med en väldigt betydelsefull text på det värmde som hela lågan av ljuset kan jag säga=) har för övrigt köpt en topp/tunika/klänning you name it vet inte riktigt vad det kategorieseras som men passar till tights iallafall, nu är det bara en dag kvar sen drar vi upp till Hälsingland ska bli skönt o komma från stan o bara vila upp sig slippa alla idioter o bara  vara.

Sen har jag bara en sak att tillägga till just dig: Sluta snacka skit om mig, jag kan inte hjälpa att jag är lite bättre lite smartare o lite snyggare än dig. Lägg ner!  Våran vänskap är över nu o för all framtid!


Älskar dig Markus du är mitt allt i vått o torrt, du är ljuset i mitt liv.


Kramar på er hörs när jag är tillbaka från Hälsingland o sisådär ca 10 dgr.

RSS 2.0