.............

Jao då var man tillbaka här då=) Har fått skäll jag är kass på att uppdatera jag vet^^ sorry folket:/
Det är mycket just nu plugg varje dag vi har ju fått en stencilgalen medicinlärare, hon älskar att dela ut stenciler och ge oss prov. Okaj det är väl bra att man ger prov men inte VARJE VECKA! Man kan ge det då och då har jag inget imot men inte varje vecka. Vi har tillräckligt att göra hela tiden som det är v/o och psykologi har prov där med, datan håller jag och tenta av så den slipper jag snart tack och lov.

I övrigt så har det hänt lite Markus fyllde 21 år igår så nu är ha nlika gammal som mig i 23 dagar haha:) Har inte hänt nåt annars så sätt bara skola som gäller hinner knappt slappna av innan man ska tillbaka då ska man ha läst si och så många sidor i böckerna så nåt ledigt blir det inte.

Pappa och jag har inte pratat med varandra än och det kommer nog inte bli så länge han är så äckligt stolt att han inte kan inse sina fel och brister och be om ursäkt. Men så länge han har sina älskade öl och sina kvinnor så är han nöjd to bad att han inte har någon dotter kvar^^


Sen över till nåt annat. Du ska inte snacka skit lilla lilla tjejen för du är den största av oss alla på att gå i din egen skit. Skillnad på dig och mig är att jag byter upp mig du byter ner dig, så sluta dömma andra efter dig själv.

Sen var det de där oxå Frida, du får höra  av dig till mig eftersom mina sms inte kommer fram:)


Älskar dig gubben du och jag alltid<3
Markus.


Hej svejs kraum


RSS 2.0