here we go again.......

Då var man här igen då^^) Har inte hänt så mycket är på min praktik just nu på demensboende på humlan, är jätteskoj dock finns det inte överdrivet mycket att göra^^ inte mer än att förklara ca 25 gånger om dagen vem du är och vilken dag det är. Ibland får man sveriges största utskällning så att du inte är skit värd ens för att du inte "hjälper" dem sen andra stunden är du världens bästa som just "hjälper" dem haha lite småkul man vet aldrig vilket humör dessa tanter o gubbar är på..

Snart 6 månader har gått med min älskade Markus och jag blir bara mer kär för var dag som går=)
Skolan går också bra har fått vg och vg- på proven och jag är glad för det fick ju inte G knappt i betygen på gymnasiet så det går framåt.

Är förövrigt förkyld igen så lyckat alltid opassande nu har örat börjat värka igen också mindre kul, så knaprar alvedon och c-vitaminer inkl järn för tröttheten så får se om det gör någon verkan. Alvedonen håller åtminstonde febern nere för tillfället men får hoppas det inte blir värre för det har jag inte tid med. Har för mycket grejer i skolan som ska bli klart innan jag kan bli sjuk.
Ska jobba tre dagar till nu sen har vi höstlov ska bli så skönt inte några konstiga tider att passa men ska sätta igång med psykologiarbetet och bli klart med det, ska visserligen till skolan imorgon en sväng och påbörja men hinner ju knappast klart då^^

Sen nån dag måste jag ta en fika med dig gummz ( F ) var ett tag sedan igen dax för skvaller haha:P
Byter förövrigt nummer snart för är trött på att vissa hör av sig som man inte vill höras av, så kommer bara ge mitt nummer till ett fåtal människor så kommer få reda på snabbt vem som delar ut det och inte!



Markus<3
du är mitt liv och du har mitt hjärta i dina händer.
Jag älskar dig mer än det vore möjligt.
Du är helt
underbar och du fyller mitt liv
med glädje och värme.

Jag älskar dig så mycket
och du är min bästa vän.
Jag är så lycklig för att du finns till..!




RSS 2.0