mh...

ja då var man här igen.. Glömmer bort o skriva fullt upp med att fixa grejjer till lägenheten, säger till folk jag ska höra av mig men glömmer det med:( såå ni får ta det med en nypa salt o höra av er till mig istället har minne som en mört typ just nu... Skolan är iallfall avklarad nu så väntar bara på att få lov två dagar kvar sen jeflar får man ledig gött som faen... Har köpt köksbord och stolar nu ska åka o kika på en soffa oxå... hitta en n säng till bra pris mycket nice.. Men får inte handla upp alla pengar behöver ju nya böcker till skolan oxå ussch ångest hinner inte se pengarna innan de försvinner igen haha illa illa... Ska iallfall på intervju imorgon kl halv två så förhoppningsvis får man lite timmar så man kan jobba lite oxå inemellan skiter i om jag behöver jobba julafton/nyårsafton får bra betalt o det lönar sig i längden, För då har jag råd att skaffa mina prylar fortare o våran lägenhet kan bli fiiiin=)

Det har förövrigt inte hänt mkt hade 7 månader med älsklingen igår vilket känns underbart känns som vi varit ihop i evigheter (inget negativt) men det är dock "bara" 7 månader som sagt...

Fick VG nu äntligen kompliteringen var godkänd så nu är fröken mycket nöjd=) hon kan om hon vill=)

Alla julklappar är färdigköpta och allt är frid o fröjd.. Markus fick 3 av sina julklappar i förskott men det spelar ingen roll han behövde det ju nu nu nu så varför inte.. Mamma fyller år på söndag oxå så får försöka fixa ihop till en blomma åt na inte var dag man fyller år, synd bara hon fyller så när inpå jul onödigt tycker jag. Så detta året får hon välja mellan julklapp/födelsedagspresent har nämligen råd med båda serrö för pengarna går till lägenheten wiiiie är så lycklig så finner inte ord för det<3


Hopp nä nu ska jag väl fortsätta packa lite o se vad som finns o inte hehe...


Älskade Markus du är det bästa som hänt mig,
 du har nyckeln till mitt hjärta nu och för alltid<3



Tjing i kastrullen

back again:)

Ja.. Vad har hänt.. Inte så mycket hemma på lunchen nu en sväng sen är det tillbaka till skolan igen=) Skönt det bara är denna och nästa vecka kvar så slutar vi underbart.. Har klarat av datakursen nu så har MVG där. Har en uppgift kvar i omvårdnad och en i psykologi sen är det klart oxå.. Då är det bara den där jävla medicinkursen kvar, man tror man är färdig men så kommer läraren:idag ska vi ha prov wiiie va kul^^ NOT..

har förövrigt tyckt om skolan hittills klassen och lärarna är underbara det är faktiskt kul att gå i skolan för en gångs skull.. Vet hur det var att gå gymnasiet var ju pina pest att gå där hatade klassen hatade lärarna hatade skolan överhuvudtaget.. Men har väl lite med mognat att göra oxå vill man ha sig en utbildning får man fan skärpa sig o skaffa en..

Har ringt till bemanningen oxå för att kunna få extrakneg men områdetschefen  på det stället jag varit är ju segare än köörv att svara på mail så där lär det inte hända mycket än serrö...

Anledningen till att jag vill ha så mycket extrainkomst som möjligt är att jag och min älskade Markus äntligen flyttar ihop den 1a Jan 2010 ska bli helt underbart att få bo med den man älskar mest. Säkert nån som har problem med det oxå men inte min huvudvärk. har sollat sönder mig nästan bland mina kompisar har inga kvar längre har gett upp hoppet om dem, dumma i huvudet de flesta ändå.. Bara Frida,Emma, christine,Yanna, Sanna som är nå att ha. De fattar ju varför man har fullt upp.-. Har oxå bytt nr för dem som inte vet har numer hemligt för att personer inte kan lämna mig i fred som jag inte vill ha med att göra så det enda sättet är att få tag på mig är igenom att träffa mig, mailen eller om ni redan har numret.

Håller på o kolla soffa o kökstolar för fullt nu ska snart börja packa oxå o rensa vad man ska ha med sig och inte, det är inte bara att flytta fan vilken process det är innan man är klar. Fick iallafall välja tapeter till köket nu får se när det är klart de sa att de inte kunde göra nåt förens man har fått nycklarna då dröjer det kanske en vecka till innan man får flytta in men det gör mig inget för då vet jag att den är våran=)

har oxå köpt klart alla julklappar nu äntligen var snabb i år men nu är man fattigare än jag vet inte vad haha men smällar man får ta. Kommer mer pengar soon som ska till sparkassan får ju betala första hyran sista December wiie kul det ska bli att få var vuxen på riktigt o ingen jävel kan tala om för en vad man ska göra o inte utan Markus och jag bestämmer totalt själva nu äntligen=)

Nä det var väl allt just nu tror jag kommer väl med mer info när jag har någon haha...


Älskar dig mer för var dag som går Markus går inte att beskriva med ord vad du betyder för mig.
även om vi bråkar är det dig jag vill leva med nu o i framtiden.
Ska bli underbart att äntligen få bo med dig<3



Tjing i kastrullen over and out.

RSS 2.0