jaaahhaaaa...

Ja då var man tillbaka här igen, har tagit tid jag vet att jag är seg men här kommer en uppdatering.

Har varit ute på praktik nu i 4 veckor, varit borta 5 från skolan.  vad fick man göra på praktiken då? Jo man fick mata,bädda ta på o av kläder, hjälpa till vid toan bla. Det var riktigt skoj var på ett ställe som heter Lupinen ett demensboende, och nog fan var de dementa de ska gudarna veta. Fick höra ett ex antal gånger att jag kunde gå och kissa och lägga mig för jag hjälpte ju inte personen ifråga ändå^^ Förklarade lugnt och sansat att det hade jag precis gjort men inte hon fick varken mat eller sina mediciner. Sen i nästa stund var du världens bästa typ.
Så höll de på dagarna i ända men ändå saknar man stället hehe lite småironiskt igentligen man klaga på att upprepa sig hela tiden ändå saknar man att göra de...

Nu är jag tillbaka i skolan iallafall fick tillbaka mina hemuppgifter vi hade gjort, alla fick vbetyg utom lilla Cicci för lärarinnan fattade inte vad miljökontorets uppgift var vid en förhindring av smittspridning, så dessa uppgifter har jag nu skickat in till henne se om hon fattar vad det är nu då... Psykologin som vi ska lämna in den 18e November är jag redan klar med alltihop^^ Här kommer ett litet utdrag av mitt ämne:

Maskrosbarn är barn som har det svårt hemma men som klarar sig ändå, ungefär som en maskros kan växa upp ur asfalten. Asfaltsblomma är en synonym till maskros. Maskrosbarn kan som vuxen utveckla en fungerande social tillvaro trots en extrem svår uppväxt i en dysfunktionell familj, av en multiproblem-karaktär.Den klassiska bilden av föräldraskapet är en psykisk sjuk förälder med någon form av missbruk. Det kan förekomma misshandel i familjen som gör att levnadsförhållandena blir försvårade, barnet kan hamna i fosterfamiljer eller annat alternativt boende. Det var lite av det jag skrivit.

Jag är själv maskrosbarn jag har haft en förjävlig uppväxt med både misshandel och missbruk, men jag hamnade varken i fosterfamilj eller annat boende för jag tillät det aldrig bli så. jag tog tag i mitt liv i tidig ålder och gjorde något bra av det för att aldrig någonsin göra det misstaget min pappa gjorde..

Så nu imorgon ska jag lämna in min uppsats och hoppas att den är duglig till min lärare.

Fick förresten MVG på mitt dataprov blev mycket glad eftersom jag inte förvänta mig detta:)

har också varit och kollat på en lägenhet som vi får reda på om vi får imorgon eller övermorrn. Ska bli kul äntligen blir man sambo med den mannen man älskar mest i hela världen, äntligen får man bli sin egna lilla familj med egna beslut och egna viljor=)

har väl förövrigt inte hänt så mycket pratar då och då med min far igen det är mest kallprat men han är dock min far så får väl engagera sig lite...

Sen Frida jag vet du läser här;) Ta och hör av dig snart börjar änna sakna dig otroligt mycket nu:/.


Du får mig att känna saker jag aldrig känt förut men jag gillar det=)
Älskar dig Markus du är mannen i mitt liv<3


Tjing i kastrullen.

RSS 2.0